Značkou Regionální potravina Libereckého kraje se pyšní Učňovský játrový sýr – Již čtvrté ocenění za posledních pět let v soutěži Regionální potravina!
Před libereckou radnicí se ve čtvrtek opět hodovalo a bavilo. Konal se zde tradiční Den regionálních potravin, kde se prezentovali zemědělci, pekaři, cukráři a řezníci z celého Libereckého kraje. Hlavní událostí dne bylo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Regionální potravina Libereckého kraje, kde naše škola opět zaznamenala významný úspěch.
S hrdostí oznamujeme, že jsme na slavnostním předávání převzali ocenění Regionální potravina Libereckého kraje za náš učňovský játrový sýr, který zvítězil v kategorii masné výrobky. Ocenění jsme převzali z rukou Václava Židka – radní Libereckého kraje, který podpořil úsilí naší školy v této prestižní soutěži. Tento prestižní titul je potvrzením vysoké kvality a jedinečnosti našich produktů. Navíc je to již čtvrté ocenění v této soutěži za posledních pět let, což svědčí o trvalé kvalitě naší práce.
Naše škola navíc zajišťovala catering pro tuto slavnostní akci, což opět potvrdilo profesionalitu a dovednosti našich žáků i zaměstnanců v oblasti gastronomie. Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě a výrobě tohoto produktu, a těšíme se na další úspěchy!
Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008