Učňovský játrový sýr bodoval v soutěži Regionální potravina Libereckého kraje!
S velkou hrdostí oznamujeme, že náš Učňovský játrový sýr získal nominaci na titul Regionální potravina Libereckého kraje v kategorii masné výrobky. Toto prestižní ocenění je pro nás velkou ctí a potvrzením kvality.
Učňovský játrový sýr jsme před půl rokem s nadšením uvedli na trh jako novinku z dílny našich řezníků. Rychle si získal oblibu u zákazníků a tato nominace je dalším důkazem jeho výjimečnosti.
Hodnotitelská komise 15. ročníku soutěže o značku Regionální potravina Libereckého kraje vybírala z celkem 93 přihlášených produktů od 29 výrobců. Nominace našeho játrového sýra je pro nás velkým úspěchem a motivací k další práci.
Ocenění značkou Regionální potravina si slavnostně převezmeme 19. září 2024 na Dni regionálních potravin Libereckého kraje. Pro naši školu je to již čtvrtý triumf v této soutěži, po Učňovské housce, Učňovském masu – školní polokonzerva a Vepřové tlačence. Je to skvělá ukázka talentu a píle našich žáků a pedagogů, kteří dokazují, že i žákovské výrobky si dokáží najít své místo na trhu a obstát v konkurenci.
Jsme nesmírně pyšní na tento úspěch a děkujeme všem, kteří nám fandí a podporují nás!
Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008