Soutěž Pojizerské cukrování
Ve středu 19. února se v Horkách nad Jizerou konal 1. ročník soutěže Pojizerské cukrování pro necukráře. Do soutěže se zapojilo celkem šest družstev ze SOŠ a SOU Horky nad Jizerou, Střední školy řemesel a služeb z Jablonce nad Nisou a Střední školy hospodářské a lesnické Frýdlant.



Za KČ 1 se soutěže zúčastnily Lída Taterová a Mykhailyna Koval, kterým se podařilo získat skvělé 3. místo. Kromě nich se do soutěže zapojili také Jana Juklová a Tomáš Hezoučký, kteří rovněž odvedli vynikající práci.
Celou akci organizovalo Dolní Pojizeří a soutěžící měli možnost ukázat své schopnosti v přípravě zdravých dezertů. Soutěž byla nejen skvělou příležitostí k získání nových zkušeností, ale také k prezentaci moderních trendů ve zdravém pečení.
Těšíme se opět na podzim na další ročník Pojizerského gastroklání, které se uskuteční ve Frýdlantu.
Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008
