Pekařský seminář v Backaldrinu 🥐🥨🍞
V pátek 28. března se žáci všech ročníků oboru pekař spolu s učiteli odborného výcviku zúčastnili pekařského semináře ve společnosti Backaldrin v Kladně. Celý den se nesl ve znamení vůně čerstvě upečeného pečiva a získávání nových zkušeností pod dohledem profesionálů.
Během semináře měli žáci jedinečnou možnost pracovat pod vedením chlebového someliéra Standy Janíčka. Společně si vyzkoušeli přípravu různých druhů pečiva, mezi nimiž nechyběly lahodné čokoládové brownies, nadýchané kobližky, voňavé skořicové copy, křupavé sezamové sušenky, semínkový chléb a tradiční kaiserky.
Praktická část semináře umožnila žákům nejen zdokonalit své dovednosti, ale také se seznámit s moderními technologiemi a surovinami používanými v profesionální pekařské výrobě.
Děkujeme společnosti Backaldrin a chlebovému someliérovi Standovi Janíčkovi za tuto jedinečnou příležitost.

Úplný název školy:
Střední škola hospodářská a lesnická,
Frýdlant, Bělíkova 1387,
příspěvková organizace

Adresa:
Bělíkova 1387, 464 01 Frýdlant

Pracoviště Frýdlant:
Zámecká 4003, 464 01 Frýdlant

Pracoviště Hejnice:
Lázeňská 349, 463 62 Hejnice

E-mail - podatelna školy: info@sshlfrydlant.cz

Telefon: 482 428 861, 778 736 833

Datová schránka: rwbk83c

Zřizovatel školy:
Liberecký kraj

Ředitel školy:
Ing. Miroslav Kudrna, tel. 482 428 862,
miroslav.kudrna@sshlfrydlant.cz

Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008

Pin It on Pinterest

Share This

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít