GASTRODEN

Více o akci
První ročník akce nazvané Gastroden proběhl v pátek 28. února 2020. Jeho tématem byly zabijačkové hody.
Gastroden 2020 byl nejen pro pozvané hosty, ale i širokou veřejnost. Součástí Gastrodne byla ochutnávka a prodej zabijačkových specialit od žáků školy oboru Řezník – uzenář, dále kuchařská show, workshopy pro veřejnost a soutěže.
Cílem celé akce je představit veřejnosti šikovnost našich žáků a také jí dát možnost vyzkoušet si, jak vzniká oblíbené pečivo nebo vyhledávaná uzenina z naší produkce. Návštěvníci mají možnost naše výrobky nejen zakoupit, ale také si je zkusit sami vyrobit. Dále mohou zhlédnout kuchařskou show, naučit se skládat ubrousky na slavnostně prostřený stůl nebo si vlastní slavnostní tabuli prostřít. A k tomu ochutnat třeba speciality uvařené šéfkuchařem společnosti Bidfoodt nebo kávu z naší školní kavárny. Na Gastrodni nechybí ani soutěže pro veřejnost související s jídlem, například strouhání jablka na čas nebo odhad váhy potravin.
Fotogalerie z akce
Reportáž z akce
Přehlídka potravinářských oborů

Gastroden
Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008
