Gastroden se opět vydařil
V pátek 5. května se areál školy opět zaplnil pěti sty návštěvníky. Žáci a zaměstnanci školy pro veřejnost připravili třetí ročník Gastrodne, na kterém se prezentovaly především potravinářské obory.
Návštěvníky čekal nezapomenutelný kulinářský zážitek v podobě ochutnávky řeznických, pekařských i kuchařských výrobků nejen našich žáků, ale i kuchařů renomovaných partnerských firem – společností Globus, Bidfood, Pavel Vedral, WEBER STORE PRAHA, Hotel Ještěd, Restaurace Dělňák – Nové Město pod Smrkem nebo Zámecký dvůr Černousy. Po celý den také probíhaly soutěže pro děti i dospělé a kuchaři, pekaři, prodavači i řezníci v pravidelných vstupech předváděli veřejnosti svoje umění.
Gastroden je dokladem dovednosti a tvořivosti žáků a jejich učitelů, kteří se nebáli a nebojí přijímat nové výzvy. Je dokladem otevřenosti školy, která úspěšně připravila nejen do profesního života tisíce mladých lidí a která se má čím pochlubit.
Jsme rádi, že měl Gastroden u návštěvníků všech věkových kategorií velký úspěch a zařadil se mezi každoroční akce s prezentací a popularizací našich oborů.
Zaměstnanci a žáci Střední školy hospodářské a lesnické Frýdlant děkují všem hostům za návštěvu.
Velké poděkování patří vedoucímu učiteli potravinářských a službových oborů Josefovi Solnickému, který stojí se svým týmem za celou organizací dnešního dne.
Ing. Miroslav Kudrna, ředitel školy
Autor fotografií MARVIN FOTOATELIÉR
Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008