Krajské dožínky ve Frýdlantu jsou již minulostí, ale jejich úspěch bych rád využil jako příležitost k vyjádření poděkování všem, kteří se na této významné akci podíleli.
V první řadě bych chtěl poděkovat za přízeň počasí, které nám přálo. Velké díky patří také Libereckému kraji za důvěru, kterou v nás vložil, a městu Frýdlant za skvělou organizaci celé akce. Bez jejich podpory by tato krásná oslava zemědělství nebyla možná.
Zvláštní poděkování si zaslouží žáci a zaměstnanci naší školy, kteří se s nadšením a nasazením podíleli na přípravě a organizaci Krajských dožínek. Málokdo ví, že idea pořádat Krajské dožínky právě ve Frýdlantu jednou za dva roky vznikla již v roce 2021, kdy jsme s kolegou Jaroslavem Palarcem poprvé vyjádřili přání vrátit tuto akci do našeho města. Od té chvíle jsme na této myšlence pracovali, a já jsem rád, že jsme nakonec dostali důvěru k její pravidelné realizaci.
Chci poděkovat organizačnímu týmu města Frýdlant, který nás nezištně podporoval v každé fázi příprav.
Velké uznání patří všem našim zaměstnancům, kteří obětovali svůj čas, a to i v hektickém období zahájení školního roku, aby pomohli s přípravou Krajských dožínek. Děkuji vám také za veškerou propagaci, kterou jste zajistili, a za vaši práci v popředí i v pozadí akce. Každý z vás přispěl k úspěchu této události.
Děkuji všem za vaši podporu, obětavost a skvělou práci!
Ing. Miroslav Kudrna

Úplný název školy:
Střední škola hospodářská a lesnická,
Frýdlant, Bělíkova 1387,
příspěvková organizace

Adresa:
Bělíkova 1387, 464 01 Frýdlant

Pracoviště Frýdlant:
Zámecká 4003, 464 01 Frýdlant

Pracoviště Hejnice:
Lázeňská 349, 463 62 Hejnice

E-mail - podatelna školy: info@sshlfrydlant.cz

Telefon: 482 428 861, 778 736 833

Datová schránka: rwbk83c

Zřizovatel školy:
Liberecký kraj

Ředitel školy:
Ing. Miroslav Kudrna, tel. 482 428 862,
miroslav.kudrna@sshlfrydlant.cz

Osvědčení o systému zajišťování kvality v organizaci v souladu ISO9001:2008

Pin It on Pinterest

Share This