Krajské dožínky se po roční pauze uskutečnily v sobotu 28. srpna v libereckém areálu Vesec. Na nich naše škola převzala ocenění!
Učňovské vepřové maso získalo ocenění Výrobek roku Libereckého kraje v kategorii masné výrobky.


Nejlepší výrobky v jednotlivých kategoriích:

Masné výrobky – Učňovské vepřové maso (Střední škola hospodářská a lesnická Frýdlant, p.o.)

Nealkoholické výrobky – Lažanský RUBÍN jablko s broskví 100% šťáva (MOŠTOVNA LAŽANY, výrobna nápojů, spol. s r. o.)

Pekařské výrobky – Pšenično-žitný chleba DOK (Nordbeans s.r.o.)

Mléko a mléčné výrobky – Smetanový zákys (Mléko Jeřmanice, s.r.o.)

Cukrářské výrobky – Pralinka s jahodovou náplní v bílé čokoládě (Pavla Pospíšilová)

Alkoholické nápoje – Medovina akátová (Miloš Zástěra)

Biopotraviny – Filounský BIO jogurt bílý (Martin Šourek – Farma Filoun)

Ovoce a zelenina – Povidla švestková – Martina Papežíková – DobroTY z Ráje

Ostatní – Med od Nojmíků (Pavel Neumaier)

 

Letošního 17. ročníku se zúčastnilo 103 výrobků od 27 potravinářů. Prezentace jednotlivých výrobců je k nahlédnutí na webových stránkách https://www.vyrobek-roku-lk.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/vyrobekroku.

Pin It on Pinterest

Share This
X

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít