Nejlepší výrobky v jednotlivých kategoriích:
Masné výrobky – Učňovské vepřové maso (Střední škola hospodářská a lesnická Frýdlant, p.o.)
Nealkoholické výrobky – Lažanský RUBÍN jablko s broskví 100% šťáva (MOŠTOVNA LAŽANY, výrobna nápojů, spol. s r. o.)
Pekařské výrobky – Pšenično-žitný chleba DOK (Nordbeans s.r.o.)
Mléko a mléčné výrobky – Smetanový zákys (Mléko Jeřmanice, s.r.o.)
Cukrářské výrobky – Pralinka s jahodovou náplní v bílé čokoládě (Pavla Pospíšilová)
Alkoholické nápoje – Medovina akátová (Miloš Zástěra)
Biopotraviny – Filounský BIO jogurt bílý (Martin Šourek – Farma Filoun)
Ovoce a zelenina – Povidla švestková – Martina Papežíková – DobroTY z Ráje
Ostatní – Med od Nojmíků (Pavel Neumaier)
Letošního 17. ročníku se zúčastnilo 103 výrobků od 27 potravinářů. Prezentace jednotlivých výrobců je k nahlédnutí na webových stránkách https://www.vyrobek-roku-lk.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/vyrobekroku.